Szukam rodziców z dolnośląskiego/lubuskiego/wielkopolskiego

Wysłane przez Alancia 
Szukam rodziców z dolnośląskiego/lubuskiego/wielkopolskiego
03 lut 2010 - 15:42:40
Witam.Jestem mamą 9.5 msc chłopca i poszukuję rodziców z małymi (mniejszymi) dziećmi na wymianę doświadczeń. Może jest ktoś kto chciałby się spotkać i porozmawiać.
Re: Szukam rodziców z dolnośląskiego/lubuskiego/wielkopolskiego
03 lut 2010 - 23:27:28
Witaj, Nasz synek ma 18 mies. i z checią spotkałabym się z wami, ale my mieszkamy w woj. mazowieckim, w Płocku. Jeśli to nie jest problem odległości, to zapraszamy!!!
04 lut 2010 - 07:17:17
Dziękuję AGULIKA za zaproszenie ,ale to jest ode mnie ok.270 km.Z chęcią bym się wybrała ,ale to jest dość duża odległość i jeszcze ta pogoda.Czy będziecie na sympozjum w Gdańsku,bo my się wybieramy?Pozdrawiam
04 lut 2010 - 11:09:31
Witam,
My również z chęcią powiększymy grono znajomych spotykaąc się z Wami....lecz również mamy do siebie kawałek drogi...może jak bedzie lepsza pogoda...My również sie wybieramy na Sympozjum smiling smiley
Pozdrawiam i do zobaczenia
Agnieszka
10 lut 2010 - 09:39:09
Na forum zmieniają się tylko cyferki oglądających.CISZA !!! Myślałam,że jest więcej osób chętnych do rozmów.Ale niestety myliłam się.
11 lut 2010 - 20:12:57
Halo Alancia chętnie bym z Tobą porozmawaiała ale nie wiem z jakiego miasta pochodzisz,gdybyś wpisała to miasto to zapewne wiecej osób by do Ciebie napisało ,sledzę wątki,ja jestem z lubuskiego,pozdrawiam serdecznie
12 lut 2010 - 08:21:21
Witam.Pochodzimy z Głogowa,ale kilkanaście/kilkadziesiąt kilometrów nie robi dla nas żadnego problemu.Tylko chęć poznania rodziców i ich dzieci z ZW jest ważna.
18 mar 2010 - 19:06:00
Zorganizowałam w czerwcu 2009r. spotkanie w okolicach Gorzowa Wlkp. Proponowałam kolejne, ale jakoś tak bez większego odzewu... Może faktycznie rodziny wolą mniej liczne spotkania? Pozdrawiam cieplutko
19 mar 2010 - 09:12:58
Ja myślę ,że wolimy jakiekolwiek spotkania . Wiec jak ktoś ma siły i pomysły to organizujcie , jak trzeba będzie zgłaszam się do pomocy. Mieszkam w wielkopolsce niedaleko jezior w Powidzu , Skorzęcinie może coś tutaj zoorganizować . Pomyślcie.
Pozdrawiam. Szczutka wierzę w Ciebie ,że coś wymyślisz. smiling smileysmileys with beer
22 mar 2010 - 23:52:25
A więc wygląda to tak, że skrzykujemy się w kilka rodzin, każdy z nas bierze ze sobą coś pod pachę (jadło, picie i słodycze) i pewnego dnia, o pewnej godzinie, w pewnym miejscu nagle spotkać można kilka tak samo wyglądających dziecispinning smiley sticking its tongue out. Tylko gorzej z miejscem eye rolling smiley. Ja mieszkam w bloku, nie ma opcji by przyjąć większą grupę. Można coś wynająć- tak też proponowałam, salę w przedszkolu czy szkole czy gdziekolwiek indziej- ale wówczas musimy doliczyć pewne koszta- może to wystraszyło niektórych? A można też zawitać do kogoś na działkę czy ogródek, jeśli znalazłby się ktoś, kto wytrzyma podeptane przez nasze brzdące grządki hihihi.
PROPONUJCIE! Może coś wymyślimy thumbs up smiling smiley. pzdr
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować