!!! Konferencja Naukowa na temat Zespołu Williamsa !!!

Wysłane przez przemek108 
!!! Konferencja Naukowa na temat Zespołu Williamsa !!!
21 lip 2009 - 17:04:19
W dniach 19-21 marca 2010 roku w Sobieszewie koło Gdańska w hotelu "Orle" odbędzie się konferencja. Tematem przewodnim konferencji będzie zespół williamsa. Zapraszamy do uczestnictwa osoby z ZW wraz z opiekunami. Przewidywany koszt uczestnictwa:
-osoba z ZW - nie ponosi kosztów
-jeden opiekun - 240 pln za cały pobyt
-dwóch opiekunów - 400 pln za cały pobyt

W opłatę wliczine są koszty noclegu i wyżywienia.
Opłatę można wnosić w dwóch ratach. Pierwsza rata 50% płatności w terminie do dnia 30 listopada 2009 roku, druga rata najpóźniej do 31 stycznia 2010 roku. Opłaty należy wnosić na konto Stowarzyszenia z opisem "konferencja". Ilość miejsc ograniczona.
Zachęcamy do uczestnictwa. Szczegółowy program konferencji będzie przedstawiony w późniejszym terminie. W konferencji będą uczestniczyli lekarze różnych specjalności z Polski i zagranicy zajmujący się chorobami genetycznymi. Program będzie obejmował również warsztaty dla rodziców, także możliwość indywidualnych konsultacji lekarskich.

Osoby zainteresowane udziałem prosimy o wcześniejszy kontakt meilowy lub telefoniczny sznyt@poczta.onet.pl tel 793 609 536

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-07-21 17:05 przez przemek108.
Re: !!! Konferencja Naukowa na temat Zespołu Williamsa !!!
25 lip 2009 - 16:35:20
Super że jest Konferęcja Dzięki
06 wrz 2009 - 07:58:32
Witam ,mam pytanie czy w tej konferencji będą uczestniczyc lekarze jesli tak to z jakimi specjalizacjami. Pozdrawiam serdecznie
15 lis 2009 - 13:22:44
Kochani Super Będzie na konferęcji winking smiley
21 lut 2010 - 12:36:42
Witam,
Czy ktoś z Was wie jaki program przewiduje konferencja??
Prosiłam o przesłanie info organizatora a tu cisza....
Chodzi mi o czasowe ramy programowe. Do Sobieszewa mamy spory kawałek drogi, również w pracy trzeba wczesniej o wolne poprosić.
Pozdrawiamy smiling smiley
13 mar 2010 - 12:32:35
Witajcie to już w Piątek 19 Marca się spotykamy będzie super Buziakismiling smiley
22 mar 2010 - 23:40:33
Chcemy serdecznie podziękować Zarządowi Stowarzyszenia za zorganizowanie Konferencji oraz za zaproszenie nas do uczestnictwa w niej. Wynieśliśmy wiele, a przy okazji spotkaliśmy wspaniałych ludzi oraz nowych braciszków i siostrzyczki naszego Kubulka. Było wspaniale, a czas wypełniony po brzegi tak obficie, że nad morze zaszłam dopiero gdy wyjeżdżałam.
Dziękujemy i pozdrawiamy gorąco.
Do rychłego zobaczenia!
Szczutki z Gorzowa Wlkp.
23 mar 2010 - 12:57:34
My również składamy podziękowania za zorganizowanie Konferencji i oczywiście możliwość uczestniczenia w niej.
Dużo wspaniałych specjalistów i wiele pomocnych wykładów . Dzięki niej także poznaliśmy osobiście dzieci z Zw (mogliśmy zobaczyć chorobę od "kuchni" a nie z reportaży). Osobiście bałam się tego spotkania (o chorobie synka wiemy od 2-msc,więc jeszcze nie zdążyliśmy dobrze się do niej przyzwyczajić),ale po tym spotkaniu jestem silniejsza .Widok uśmiechniętych rodziców , gotowych za wszelką cenę walczyć z instytucjami o swoje dzieci bardzo nas podbudował. Wiemy ,że nie jesteśmy sami.
Osobiście bardzo dobre wrażenie wywarła na nas Pani PREZES Zdzisława MAŁOLEPSZA jest to kobieta o WIELKIM SERCU i wielkiej miłości do naszych dzieci i dla niej składam wyrazy uznania (chociaż pod koniec widać było,że jest bardzo zmęczona to uśmiech nie znikał jej z twarzy).
Prosimy o organizowanie więcej takich spotkań rodziców z rodzicami jest to bardzo pomocne w codziennym życiu.
04 kwi 2010 - 22:05:39
Witajcie kochani super było na Konferęcji pozdrawiam Aga Pilch Katowice jedna z senioreksmiling bouncing smiley
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować